Corpa Cleaning
Wat wij bieden

Wij bieden meer dan alleen glasbewassing

Bekijk hier wat wij nog meer voor diensten bieden. Naast onze hoofdactiviteit bieden wij nog meer schoonmaak diensten. Zoals Schoonmaakonderhoud, hogedrukreiniging, gelvelreiniging en dakgootreiniging
Corpa Cleaning
Periodiek Onderhoud

Schoonmaakonderhoud

Schoonmaak
onderhoud

Onder schoonmaakonderhoud wordt het dagelijks, wekelijks of periodiek schoonhouden van gebouwen en kantoren verstaan.
Een schoon kantoor creëert een betere werksfeer voor uw medewerkers en geeft u kantoor een hygiënische en
professionele uitstraling. 
Aan de hand van uw wensen wordt een werkprogramma opgesteld van de werkzaamheden. Wij stellen vaste medewerkers aan die de werkzaamheden volgens afspraak professioneel uitvoeren.
offERTE AANVRAGEN
Before After
Corpa Cleaning
De gevel is het visitekaartje van u pand

Hogedruk en gevelreiniging

Gevels worden aangetast door atmosferische vervuiling en weersinvloeden. Deze vervuiling gaan ten koste van de duurzaamheid van het gebouw en uitstraling van uw bedrijf.
Periodiek onderhoud hiervan is dan essentieel. Corpa Cleaning reinigt onder andere betonnen randen/gevels, Damwanden, metalen of aluminium gevelbeplating, trespa beplating, aluminium of kunststof kozijnen. 
Afhankelijk van de vervuiling kunnen wij dit op meerdere manieren reinigen d.m.v. juiste schoonmaak producten te combineren met tucker-pole osmosewater, hogedruk, stoomreiniging of handmatig. 
Indien gewenst bieden wij u een meer jaren onderhoudsplan aan. Hierin worden het onderhoud en de daarbij horende kosten voor komende jaren inzichtelijk gemaakt.
offERTE AANVRAGEN
Before After